Getreidetechnologie    4 - Dezember 2018

Ausgabe 4 12 2018
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Peer Review:
4
Evaluating the influence of sunflower protein on bread – Part II - DOI: 10.23789/1869-2303-2018-4-234 (Viktoria Zettel, Sarah Moll, Bernd Hitzmann)

14
Potential on non-thermal plasma techniques for decontamination of wheat grains for agricultural use - DOI: 10.23789/1869-2303-2018-4-244 (Jörg Ehlbeck, Henrike Brust, Nicola Wannicke, Uta Schnabel, Mathias Andrasch, Jörg Stachwiak, Jürgen Kolb, Klaus-Dieter Weltmann)

Wissenschaftliche Publikationen:
26
Characterisation of potato protein properties and their influence on gluten-free model bread systems - Part 2 - DOI: 10.23789/1869-2303-2018-4-256 (Stefan W. Horstmann, O.E. Mäkinen, E. Zannini, E.K. Arendt)

34
Structural investigations of yeasted wheat dough – the impact of CO2 and glutathione - DOI: 10.23789/1869-2303-2018-4-264 (Christoph Verheyen)

42
Sicherstellung der Güte beim Mischen von Feststoffen – Teil I - DOI: 10.23789/1869-2303-2018-4-272 (Ralf Habermann)

50
Malz: Traditionelles Naturprodukt mit Trendcharakter - DOI: 10.23789/1869-2303-2018-4-280 (Thomas Kunte)

Kommentar:
58
Zum Stand der Wissenschaft in der heutigen Zeit - DOI: 10.23789/1869-2303-2018-4-288 (Mario Jekle)

Berichterstattung:
62
4. D-A-CH-Tagung für angewandte Getreidewissenschaften - DOI: 10.23789/1869-2303-2018-4-292 (Alfred Mar)

68
Max Rubner Konferenz: Fungi and Mycotoxins in Food - DOI: 10.23789/1869-2303-2018-4-298 (Iris Lehmann)

70
69. Tagung für Bäckerei-Technologie - DOI: 10.23789/1869-2303-2018-4-300 (Klaus Lösche)

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